Superheld Dieter

Er was eens een superheld, Dieter, die voor de koning van Middelkerke het hoogste Clics-kasteel ooit wilde bouwen. De koning was namelijk zijn kasteel en al zijn bezittingen kwijtgespeeld en werd kansarm zoals vele gezinnen. CLICS en Feestvarken vzw schoten onze superheld te hulp waardoor de koning en zijn prins hun intrek in het kasteel konden nemen. Vandaag is het de verjaardag van de prins. De koning heeft echter geen centen om een cadeau of taart te kopen om uit te delenJij kan kansarme kinderen helpen. Lees verder hoe…

Wie is superheld Dieter?

Dieter is de zoon van Luc en Lydia Kerkhofs van Allehoutpellets, en is een fervent Clics-bouwer.  Zijn droom is om met een Clics-bouwwerk een wereldrecord te vestigen en hiermee geld in te zamelen voor Feestvarken vzw, een vereniging die zich inzet voor kansarme kinderen. Samen met de hulp van de Clics-blokken-fabrikant, Feestvarken VZW, verschillende scholen, Allehoutpellets en natuurlijk jullie allemaal gaat hij deze uitdaging aan!

Dieter zijn bouwwerk/Clics-kasteel zal op het Zandsculpturenfestival in Middelkerke te bewonderen zijn. De eerste week van juli zal de opbouw van het kasteel op het terrein te volgen zijn!

Feestvarken vzw

Deze wereldrecordpoging Clics-kasteel bouwen van Dieter is ten voordele van Feestvarken vzw. Deze organisatie, voor en samen met mensen met een kwetsbaarheid, bindt de strijd aan tegen armoede in België. Dit doen ze onder andere door kinderen in armoede een fijne verjaardag te bezorgen, door te sensibiliseren naar het brede publiek en te wegen op het beleid.

Hoe kan je Dieter helpen?

Wil jij ook je goed hart tonen? Je financiële steun aan deze wereldrecordpoging ‘Dieters Clics-kasteel’ wordt verzameld en doorgestort naar Feestvarken vzw. Zo help je kansarme kinderen een leuke verjaardag te laten beleven, je steunt scholen door donatie van clicks blokken en draagt bij aan het behalen van een wereldrecord! En je maakt bovendien zelf kans op GRATIS tickets voor het zandsculpturenfestival of een weekendje zee.

Steun als particulier vzw Feestvarken met een donatie vanaf €10 op ‘Dieters Clics-kasteel’ via onderstaande button en maak kans op gratis toegangstickets (max. 2 per gezin en per doneerder) voor het zandsculpturenfestival Middelkerke OF de hoofdprijs: een gratis weekendje zee! (met 2 overnachtingen, vanaf 10/09). Trekking weekendje zee: 10/09/2023, winnaars worden bekendgemaakt via Facebook/Instagram van Allehoutpellets.

Steun Feestvarken vzw als ondernemer, doneer €250 op ‘Dieters Clicskasteel’ en koop hiermee 1 m²  ( = 625 blokken) van het Clics-kasteel !   Deze hoeveelheid Clics-blokken kan u schenken aan een organisatie of school naar keuze.  Wij zorgen ervoor dat de blokken achteraf geleverd worden.