Covamo

6 verschillende Toyota vestigingen
die een heldere communicatie dragen
in het uniforme jasje van Covamo.

6 verschillende Toyota vestigingen die een heldere communicatie dragen in het uniforme jasje van Covamo.

Samenwerking

2022 – heden

Levering

Logo Covamo
Huisstijl
Website
Social Media
Beletteringen

Team

Danny Hilven
Ilse Vastmans
Jürgen Veestraeten
Nele Hesemans
Eric Greyfs

Uitdaging
Merkbekendheid kan ook tegen je werken, vooral als er meerdere bedrijven zijn die onder dezelfde naam opereren. Dat ondervond ook  Vanduffel Overpelt, de officiële verdeler voor het merk Toyota in Noord-Limburg. Toen de verschillende Toyota bedrijven de krachten bundelden tot Covamo, was het moment gekomen om uniformiteit aan te brengen in organisatie, communicatie en uitstraling.

Oplossing
Grafico ontwierp de complete merkenstructuur voor Covamo. Het nieuwe logo wordt door de verschillende partners als een kwaliteitslabel gebruikt. De communicatie is gestroomlijnd, want Grafico schreef een praktische brand guide. De herkenbare look & feel wordt dan weer maandelijks geuit in diverse digitale campagnes. Het resultaat: heldere communicatie in een uniform jasje.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Benieuwd naar onze impact? Klik er gerust op los, struin digitaal door onze projecten en lees verhalen van klanten. Smaakt dat naar meer?

"We doen al enkele jaren beroep op Grafico en dat is een fijne samenwerking. Ik ben zelf grafisch vormgever van opleiding en dus best wel kritisch voor een ontwerp. Bij Grafico weet ik dat het resultaat voldoet aan mijn (hoge) standaard. Daarnaast geeft het voor mij persoonlijk veel gemoedsrust dat ik voor 100% kan rekenen op de gemaakte afspraken en deadlines. Echt aan te bevelen.

Katleen Mertens

IOK Afvalbeheer

“Op zoek naar een stabiele en correcte partner die ook op lange termijn meedenkt kwamen we terecht bij Grafico. Zij stonden in voor het totaalconcept rond onze nieuwe groep waarbij de bekendheid van de nieuwe naam een feit werd via een effectieve marketingstrategie en fraai ontworpen graphics. Het resultaat voldeed volledig aan de verwachtingen, met de toegevoegde waarde van creativiteit in de hoogwaardige visuals.”

Michael Cillen

Covamo groep

"De jarenlange goede samenwerking tussen onze bedrijven heeft gezorgd voor een uitstekende merkidentiteit van Allehoutpellets en haar producten. De switch van jullie bedrijf naar een communicatiebureau, kwam voor Allehoutpellets op een perfect moment, daar we omwille van de snelle groei hiernaar op zoek waren. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld over de keuze van Grafico als onze vaste grafische partner.”

Luc Kerkhofs

Allehoutpellets