Kebro

Grafico moderniseerde Kebro’s erfgoed en introduceerde hun betonexpertise op het digitale platform

Grafico moderniseerde Kebro’s erfgoed en introduceerde hun betonexpertise op het digitale platform

Samenwerking

2021 – heden

Levering

Logo Kebro
Huisstijl
Belettering wagenpark
Marketing
Website
Social Media

Team

Danny Hilven
Ilse Vastmans
Jürgen Veestraeten
Eric Greyfs

Uitdaging
Met meer dan 30 jaar ervaring in betonnen vloeren en verhardingen was Kebro al een gevestigde naam in de sector. Echter, zelfs met een indrukwekkend klantenbestand, stond Kebro voor de uitdaging om relevant te blijven in een steeds evoluerende markt. Het was essentieel om de sterke reputatie van het bedrijf te behouden en tegelijkertijd nieuwe kansen te benutten in een competitieve omgeving.

Oplossing
Wij, bij Grafico, begrepen de behoefte van Kebro om de solide basis te behouden die in de afgelopen decennia was opgebouwd, terwijl we tegelijkertijd vernieuwing en groei mogelijk maakten. We hebben een uitgebreide brandingstrategie ontwikkeld die de duurzaamheid, kwaliteit en deskundigheid van Kebro benadrukte. Het nieuwe logo en de visuele elementen werden ontworpen om de kracht en stabiliteit van beton te weerspiegelen, terwijl ze ook een eigentijdse uitstraling behielden.

Onze voortdurende marketinginspanningen hebben Kebro geholpen om zijn bestaande klanten te behouden en nieuwe zakelijke kansen aan te trekken. Via digitale campagnes, social media en gerichte communicatie hebben we de merkbekendheid vergroot en de positie van Kebro als een toonaangevende speler in de betonindustrie verstevigd. Het resultaat is een voortdurende groei en een versterkte positie als een betrouwbare referentie voor betonnen vloeren en verhardingen, zelfs na meer dan 30 jaar in de branche.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Benieuwd naar onze impact? Klik er gerust op los, struin digitaal door onze projecten en lees verhalen van klanten. Smaakt dat naar meer?

"We doen al enkele jaren beroep op Grafico en dat is een fijne samenwerking. Ik ben zelf grafisch vormgever van opleiding en dus best wel kritisch voor een ontwerp. Bij Grafico weet ik dat het resultaat voldoet aan mijn (hoge) standaard. Daarnaast geeft het voor mij persoonlijk veel gemoedsrust dat ik voor 100% kan rekenen op de gemaakte afspraken en deadlines. Echt aan te bevelen.

Katleen Mertens

IOK Afvalbeheer

“Op zoek naar een stabiele en correcte partner die ook op lange termijn meedenkt kwamen we terecht bij Grafico. Zij stonden in voor het totaalconcept rond onze nieuwe groep waarbij de bekendheid van de nieuwe naam een feit werd via een effectieve marketingstrategie en fraai ontworpen graphics. Het resultaat voldeed volledig aan de verwachtingen, met de toegevoegde waarde van creativiteit in de hoogwaardige visuals.”

Michael Cillen

Covamo groep

"De jarenlange goede samenwerking tussen onze bedrijven heeft gezorgd voor een uitstekende merkidentiteit van Allehoutpellets en haar producten. De switch van jullie bedrijf naar een communicatiebureau, kwam voor Allehoutpellets op een perfect moment, daar we omwille van de snelle groei hiernaar op zoek waren. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld over de keuze van Grafico als onze vaste grafische partner.”

Luc Kerkhofs

Allehoutpellets