Korhaan

Een moderne benadering voor een rijke traditie en het vakmanschap van de distilleerderij.

Een moderne benadering voor een rijke traditie en het vakmanschap van  distilleerderij de Korhaan.

Samenwerking

2016 – heden

Levering

Logo KRHN
Opdruk flessen
Banner signalisatie
Etiketten

Team

Danny Hilven
Ann Vangansewinkel
Eric Greyfs

Uitdaging
Als een van de oudste actieve distilleerderijen van België, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1833, stond Korhaan voor de uitdaging om zijn traditionele vakmanschap te behouden en tegelijkertijd hedendaagse consumenten aan te spreken. Met een breed scala aan producten, waaronder gins, likeuren, jenevers en advocaten, was dit voor Grafico een fijn product.

Oplossing
Ons creatieve team bij Grafico stond voor de taak om de tijdloze charme van Korhaan te behouden en tegelijkertijd eigentijdse elementen toe te voegen. We hebben verschillende etiketten en visuals ontworpen die de rijke traditie en het vakmanschap van de distilleerderij weerspiegelen.

Door de implementatie van moderne designtechnieken en een verfrissende benadering van branding, hebben we Korhaan geholpen om niet alleen zijn bestaande klanten te behouden, maar ook een nieuw publiek aan te trekken. De diversiteit in de ontwerpen weerspiegelt het brede assortiment van de distilleerderij en maakt het mogelijk om op te vallen in een steeds veranderende markt. Het resultaat is een prachtige samenkomst van traditie en vernieuwing, weerspiegeld in de aantrekkelijke etiketten en visuals die de producten van Korhaan sieren.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Benieuwd naar onze impact? Klik er gerust op los, struin digitaal door onze projecten en lees verhalen van klanten. Smaakt dat naar meer?

"We doen al enkele jaren beroep op Grafico en dat is een fijne samenwerking. Ik ben zelf grafisch vormgever van opleiding en dus best wel kritisch voor een ontwerp. Bij Grafico weet ik dat het resultaat voldoet aan mijn (hoge) standaard. Daarnaast geeft het voor mij persoonlijk veel gemoedsrust dat ik voor 100% kan rekenen op de gemaakte afspraken en deadlines. Echt aan te bevelen.

Katleen Mertens

IOK Afvalbeheer

“Op zoek naar een stabiele en correcte partner die ook op lange termijn meedenkt kwamen we terecht bij Grafico. Zij stonden in voor het totaalconcept rond onze nieuwe groep waarbij de bekendheid van de nieuwe naam een feit werd via een effectieve marketingstrategie en fraai ontworpen graphics. Het resultaat voldeed volledig aan de verwachtingen, met de toegevoegde waarde van creativiteit in de hoogwaardige visuals.”

Michael Cillen

Covamo groep

"De jarenlange goede samenwerking tussen onze bedrijven heeft gezorgd voor een uitstekende merkidentiteit van Allehoutpellets en haar producten. De switch van jullie bedrijf naar een communicatiebureau, kwam voor Allehoutpellets op een perfect moment, daar we omwille van de snelle groei hiernaar op zoek waren. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld over de keuze van Grafico als onze vaste grafische partner.”

Luc Kerkhofs

Allehoutpellets