Yogastudio Qité

Yogamarketing: Grafico’s zenverhaal over Qités merkbekendheid en identiteit.

Yogamarketing:
het zenverhaal
over Qités merkbekendheid en identiteit.

Samenwerking

2018 – heden

Levering

Logo Qité
Huisstijl
Website
Social Media
Interieur yogastudio

Team

Danny Hilven
Ilse Vastmans
Jürgen Veestraeten
Nele Hesemans

Uitdaging
In de diversiteit van de yogawereld was het voor Qité Yoga, van essentieel belang om zich te onderscheiden en een unieke identiteit te creëren. Met een aantrekkelijk aanbod dat een breed publiek aansprak, ontstond de uitdaging om in deze bruisende markt op te vallen en een blijvende indruk achter te laten.

Oplossing
Ons team bij Grafico begreep de noodzaak om de essentie van Qité Yoga vast te leggen en een krachtige merkidentiteit te ontwikkelen. We werkten rond de kernwaarden en unieke kenmerken van Qité en identificeerden en vertaalden dit naar een visueel merk. Het logo fungeert als een herkenbaar symbool van kwaliteit en authenticiteit, dat resonantie vindt bij de diverse groep mensen die Qité aantrekt.

Daarnaast hebben we een gedetailleerde brandinggids opgesteld, waardoor het Qité-team een consistente uitstraling kan behouden in alle communicatie-uitingen. Maandelijkse digitale campagnes, doordrenkt met de herkenbare look & feel, hebben geholpen om Qité Yoga in de schijnwerpers te plaatsen en de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten. Het resultaat: een heldere en uniforme communicatie die de unieke spirit van Qité Yoga weerspiegelt en een breed scala aan mensen aantrekt.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Navigeer door succesverhalen,
die onze klanten graag met jou delen.

Benieuwd naar onze impact? Klik er gerust op los, struin digitaal door onze projecten en lees verhalen van klanten. Smaakt dat naar meer?

"We doen al enkele jaren beroep op Grafico en dat is een fijne samenwerking. Ik ben zelf grafisch vormgever van opleiding en dus best wel kritisch voor een ontwerp. Bij Grafico weet ik dat het resultaat voldoet aan mijn (hoge) standaard. Daarnaast geeft het voor mij persoonlijk veel gemoedsrust dat ik voor 100% kan rekenen op de gemaakte afspraken en deadlines. Echt aan te bevelen.

Katleen Mertens

IOK Afvalbeheer

“Op zoek naar een stabiele en correcte partner die ook op lange termijn meedenkt kwamen we terecht bij Grafico. Zij stonden in voor het totaalconcept rond onze nieuwe groep waarbij de bekendheid van de nieuwe naam een feit werd via een effectieve marketingstrategie en fraai ontworpen graphics. Het resultaat voldeed volledig aan de verwachtingen, met de toegevoegde waarde van creativiteit in de hoogwaardige visuals.”

Michael Cillen

Covamo groep

"De jarenlange goede samenwerking tussen onze bedrijven heeft gezorgd voor een uitstekende merkidentiteit van Allehoutpellets en haar producten. De switch van jullie bedrijf naar een communicatiebureau, kwam voor Allehoutpellets op een perfect moment, daar we omwille van de snelle groei hiernaar op zoek waren. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld over de keuze van Grafico als onze vaste grafische partner.”

Luc Kerkhofs

Allehoutpellets